LokáciaParíčková, Nivy
InfoRekonštrukcia, 2-izbový byt

Zámerom rekonštrukcie bytu na Páričkovej ulici bolo vytvorenie kompaktného interiéru. Súčasťou mal byť funkčný nábytok na mieru a vstavané skrine. Miestnosti sme prepojili dômyselným využitím rovnakých materiálov.

Naše spracovanie

Do kuchyne sa nám podarilo zabudovať dostatok odkladacieho priestoru tak, aby nepôsobila preplneným dojmom. Biele skrinky na stene vyzerajú nenápadne a dovoľujú vyniknúť masívu a pracovnej doske s betónovým vzorom. Z vonkajšej strany kuchyne sme zapracovali praktické poličky, ktoré elegantne oddeľujú jedálenské sedenie. Do obývačky sme doplnili priestrannú skrinku pod televízor a praktický stolík z identického dreva. Ucelenosť interiéru sme potvrdili návrhom pohodlnej postele s perinákom a nočnými stolíkmi. Biela lesklá komoda a vstavaná skriňa ladia so zvyšným zariadením bytu.